Kristallen opladen met een speciale intentie voor JOU

Met speciale technieken laad ik je kristal op en programmeer er een zuivere intentie in. Specifiek voor jou, zo kan het kristal optimaal zijn werk doen voor het doel waarvoor jij het bij je draagt. Energy flows where attention goes.

om een kristal zo optimaal mogelijk te laten werken is het belangrijk dat deze zo zuiver mogelijk is.
de zuiverheid van een kristal hangt af van de plaats waar het kristal gedolven wordt, maar bijvoorbeeld ook wie daarna met het kristal in aanraking is geweest.
de japanner masaru emoto heeft een prachtig onderzoek gedaan naar de invloed van gevoelens, intenties, gedachten en emoties op water. water is in staat die informatie op te slaan. en zo werkt het met kristallen ook.
en niet alleen met water en kristallen, zo werk het met alles, gedachten zijn krachten. everywhere intention goes, energy flows. alles is energie.
hoe bijzonder kan het voelen als je op een moeilijk moment een arm om je heen geslagen krijgt, of die liefdevolle blik krijgt toegeworpen. dit kun je niet meten, maar hoe waardevol is het!
intentie is alles.
ik houd mijn eigen kristallen zuiver door ze op te laden met een speciale healing techniek. ik neem alle onzuiverheden weg. en dit werkt heel krachtig.
elke kristal heeft een andere samenstelling en daarmee een eigen frequentie en dus zijn eigen specifieke werking op je lichaam, op je geest en op je emoties.

Soms is het fijn of helend om een kristal dichtbij je te dragen voor een specifiek doel.

een rozenkwarts bij liefdesverdriet of een moldaviet bij innerlijke kou, de lijst met mogelijkheden is eindeloos.
omdat ik zo hoog ben opgeleid met kristallen kan ik met een ritueel speciale intenties programmeren in kristallen. ik programmeer de intentie, het doel waarvoor jij het kristal bij je wilt dragen (of in je huis, of op een andere plaats, wilt leggen) samen met jouw naam (zoals je ingeschreven bent bij de burgerlijke stand) en je geboortedatum in het kristal.
op deze manier kan het kristal heel specifiek zijn werk doen voor jou. hoe waardevol is dat? hoe zuiverder het kristal en de intentie, hoe beter het resultaat!
je kunt je kristallen naar mij opsturen om dit bijzondere ritueel te laten uitvoeren.
wat heb ik nodig?
•  het kristal
• je volledige naam (zoals ingeschreven bij de burgerlijke stand) en je geboortedatum
• de intentie / het doel waarvoor jij het kristal wilt gebruiken

 

*binnenkort komt hier de link om dit handig direct online te kunnen regelen

*voor nu stuur me een email met de benodigde informatie info@gewoongrietje.nl