Kristallen SPECIAAL VOOR JOU

Om een kristal zo optimaal mogelijk te laten werken is het belangrijk dat de energie van het kristal zo zuiver mogelijk is. De zuiverheid van een kristal hangt samen met de plaats waar het kristal gedolven is, maar bijvoorbeeld ook met wie daarna met het kristal in aanraking is geweest. Een kristal kan energie opnemen, vasthouden en afgeven.

Ik houd mijn eigen kristallen zuiver door ze te reinigen en op te laden met een speciale healingtechniek en symbolen. En WOW dit werkt krachtig.

Energy flows where attention goes.

De japanner Masaru Emoto heeft een prachtig onderzoek gedaan naar de invloed van gevoelens, intenties, gedachten en emoties op water, google hem maar eens. Water is in staat die informatie op te slaan. Mensen natuurlijk ook, ga maar eens na hoe bijzonder het kan het voelen als je op een moeilijk moment een arm om je heen geslagen krijgt, of een liefdevolle blik krijgt toegeworpen. Bijna niet vast te leggen, onvergetelijk, maar hoe waardevol is het! En zo werkt het met kristallen ook.

Intentie is alles.

Soms is het fijn of helend om kristallen dichtbij je te dragen voor een specifiek doel. Bijvoorbeeld een combinatie van onyx en rozekwarts bij innerlijke onrust.

Ook kun je kristallen plaatsen in ruimtes waar je veel verblijft, thuis of op je werk.

Omdat ik zo hoog ben opgeleid met kristallen kan ik er speciale intenties in programmeren.

Met behulp van een ritueel laad ik je kristal op en programmeer er een zuivere intentie in. Specifiek voor jou, zo kan het kristal optimaal zijn werk doen.

Interessant? Vul onderstaande contactformulier in en je krijgt van mij (geheel vrijblijvend) alle benodigde informatie, waaronder een prijsopgave.

Zoals ingeschreven bij de burgerlijke stand
dag/maand/jaar