Hoe werken kristallen

Alles is energie.

Alles heeft een frequentie.

 

Kristallen zijn in de loop van de al miljoenen jaren bestaande aarde ontstaan in de aardkorst door hitte, door koude en allerlei andere natuurverschijnselen.
Elk kristal heeft door de ontstaansomstandigheden een andere chemische samenstelling, doorgaans erg gestructureerd.
Door zijn kristallijne samenstelling is een kristal supergoed in staat om energie op te slaan. Elke soort kristal, afhankelijk van zijn chemische samenstelling, een andere frequentie. Om deze reden worden ze ook toegepast in onze huidige technologische processen, denk aan computers, LCD-schermen, transistorradio’s, zonnecellen.
De verscheidenheid aan toepassingen waarop kristallen kunnen worden gebruikt is verbazingwekkend en interessant. Waardevolle kristallen met technologische, helende en spirituele kwaliteiten.
Elke soort kristal heeft dus een andere frequentie en resoneert daardoor met specifieke onderdelen van ons lichaam of ons systeem.
Een bekend voorbeeld is rozenkwarts, met een sterk helende werking op ons hartchakra.
En door combinaties van kristallen te gebruiken kunnen we nog meer resultaten bewerkstelligen, hoe cool is dat?
Ik ben één van de hoogst opgeleide kristalhealers van Nederland en kan veel kristalleggingen en combinaties van kristallen (om bij je te dragen, in je huis of op je werkplek te leggen) aanbieden.
Ook kan ik kristallen programmeren met een speciale intentie. Zo wordt het effect van de werking versterkt.
Onder het kopje BEHANDELINGEN heb ik de meest gebruikelijke kristalleggingen beschreven.
Informeer gerust naar meer mogelijkheden.