over Grietje

De missie van GEWOONGRIETJE is een bijdrage te leveren aan een stress-vrijere wereld.

Grietje werkt met holistische methoden en kristallen, op een geaarde manier. Haar helende handen, fijne stem en kristallen brengen rust, ontspanning en balans.

Wat anderen zeggen over Grietje: georganiseerd, veerkrachtig, intelligent, humorvol, zorgzaam, een mooi mens (van binnen en buiten), sterk, flexibel, supermama, geduldig, zorgvuldig, daadkrachtig.

Opgroeiend op de Friese zandgrond genoot Grietje van buiten zijn, onderwijs en lezen. Na het VWO en de Hogere Laboratoriumschool volgde ze, naast haar werk als sales-engineer, diverse opleidingen (o.a. NIMA A, NIMA B, Industriele Marketing). Haar technische kennis gebruikte ze in combinatie met een persoonlijke touch en creativiteit om waarde toe te voegen en duurzame relaties op te bouwen.

Het moederschap bracht haar een nieuwe fase, andere deuren gingen open. 

“Ik herinner me dat wanneer mijn dochter buikpijn had ze mijn handen naar haar buikje bracht en ze heel precies plaatste…..nee mama, ietsje naar links….en dan begon het te stromen, mijn handen werden warm en mijn dochter ging zich beter voelen.”

Na deze ervaring besloot Grietje haar kennis op een ander vlak te verrijken. Ze ging zich verdiepen in bewustzijn, spiritualiteit, healing, kristallen, energie en frequenties.

Ze volgde de kinderyoga-docenten-opleiding van Helen Purperhart, diverse healing-opleingen en trainde bij een Chinese master. En inmiddels is ze één van de hoogst opgeleide crystalhealers van Nederland.

Inmiddels hebben veel mensen de positieve behandelingen van GEWOONGRIETJE ontdekt. Door het kalmerende, ontspannen en rustgevende effect komen zij graag geregeld terug. Als ervaringsdeskundige weet Grietje zich te verplaatsen in haar cliënten. Hoe breng je de rust en energie terug bij jezelf?

“Mijn helende handen kunnen ook jouw energie balanceren, of ik kan mijn kristallen gebruiken om je rust en kalmte te laten ervaren. Dit druppelt vaak door naar alle andere facetten in je leven.”

Voor informatie of vragen mbt behandelingen DM/PM Grietje via social media of

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *