over Grietje

Hi allemaal,

Ik ben Grietje Ritsma, 

Op mijn 19-de begon ik mijn studie aan de Hogere Laboratoriumschool. Aansluitend begon ik te werken in de sales van laboratorium-apparatuur en volgde diverse Marketing-opleidingen (NIMA A, NIMA B, Industriele Marketing). Ik kon hier veel van mijn kwaliteiten in kwijt, gebruikte mijn kennis, creativiteit en persoonlijkheid om iets te betekenen, waarde toe te voegen en duurzame relaties op te bouwen.

Op mijn 33-ste werd ik moeder van mijn allerliefste prachtige dochter en anderhalf jaar later van mijn bijzondere allerliefste zoon. 

Op zo’n moment begint er een nieuwe fase en gaan er andere deuren voor je open.

Ik herinner me dat wanneer mijn dochter buikpijn had ze mijn handen naar haar buikje bracht en ze heel precies plaatste…..nee mama, ietsje naar links….en dan begon het te stromen, mijn handen werden warm en mijn dochter ging zich beter voelen.

Dat was een eye-opener voor mij. Ik ging me verdiepen in bewustzijn, in spiritualiteit, in healing, in kristallen, in energie en frequenties.

Ik volgde de kinderyoga-docenten-opleiding van Helen Purperhart.

Ik ging schilderen en sieraden maken van de mooiste kristallen.

Ik heb healing-opleidingen gevolgd en ik trainde bij een Chinese Master.

En inmiddels ben ik één van de hoogst opgeleide crystalhealers van Nederland.

Ik hou van energie en structuur in alle vormen en benaderingen.

Zo kwam ik er achter dat als ik al deze facetten combineer, dat het dan enorm in mij stroomt. Dat er dan de prachtigste dingen gebeuren, ook om mij heen.

Mijn helende handen kunnen ook jouw energie balanceren, of ik kan mijn kristallen gebruiken om je rust en kalmte te laten ervaren. Dit druppelt vaak door naar alle andere facetten in je leven.

Ik werk graag op een goed geaarde niet zweverige manier (beide beentjes op de vloer).

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van tips&tricks, actuele activiteiten en ontwikkelingen @GewoonGrietje.

Of maak connectie op Linkedin.

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig?

Neem gerust contact met me op over al je vragen via social media of  e-mail:   info@gewoongrietje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *